Tamula rand on lastega peredele parim!

Neile, kes te Põhja-Eestis külma ilma peate kannatama – ilmateade näitas täna Rakverele 16 kraadi ja real feel’i 14 kraadi – tulge ometi Võrru! Meil siin oli temperatuurinäit 22 ja real feel 24!! Inno oli jumalast sillas ja me pikutasime terve päeva Tamula järve ääres. Uskumatu, et Põhja- ja Lõuna-Eestil võib real feel’i osas lausa kümnekraadine vahe olla!

Kuna minu jaoks on 22-24 kraadi kõige parem temperatuur üldse, üle 26e läheb juba kannatamiseks, siis nautisin ka täiega. Viskasin end Tamula ääres liivale ja sättisin näo päikese poole. Mõõõõnus. Rahul oli ka Juulike, kes tudus järve värske õhu käes lausa mitu tundi jutti. Pärast sai veel süüa ka ja tuju oli igati jees.

Tamula rand on eriti sobilik lastega peredele, kuna lastel on siin hästi palju tegevust – saab kiikuda erinevatel kiikudel, turnida, joosta ja mängida. Isegi purskkaev on olemas. Ja puhas, korralik WC. Kui tühjaks läheb, siis saab bangalost pitsat, jäätist ja muid snäkke osta. Aga on ka häid, tervislikke smuutisid.  Vanemad saavad sel ajal, kui lapsed müravad, lamamistoolidel pikutada – neid on siin palju.

Muide, Lissabonis oli täna ilmateate järgi täpselt sama temperatuurinäit mis Võrus – 22 kraadi🙂. Nii et Võru on Eesti Lissabon!

Lisan ühe pildi meie päevast.

2 thoughts on “Tamula rand on lastega peredele parim!

Kommenteerimine on suletud.